Οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη από την Ξάνθη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014, 02:33
Οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη από την Ξάνθη
Ο Σάββας Θεοδωρίδης υπογράμμισε πως θεωρεί πάντα τα Πηγάδια, μια πολύ δύσκολη έδρα, ενώ αναφέρθηκε και στην διαιτησία, χαρακτηρίζοντας υπερβολική την αποβολή του Χολέβα.

«Σήμερα ήταν πραγματικά ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ίσως, το δυσκολότερο που έχουμε δώσει στο πρωτάθλημα και εγώ πιστεύω ότι είναι από τα παιχνίδια που χαμογελάνε για τίτλο. Δεν το λέω ποτέ αλλά την θεωρούσα πολύ δύσκολη έδρα την Ξάνθη και πραγματικά είναι πάρα πολύ μεγάλη η νίκη του Ολυμπιακού», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες:

«Τα παιδιά έπαιξαν ψυχωμένα και στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να έχουν καθαρίσει το παιχνίδι. Έπρεπε να ήμασταν τουλάχιστον 3-0 και να μην μιλάει κανένας. Χάθηκαν γκολ απίστευτα. Πάλι ευχαριστημένοι είμαστε γιατί κερδίσαμε 2-0. Θεωρώ υπερβολική την κόκκινη κάρτα που δόθηκε στον παίκτη μας. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί».

O Σάββας Θεοδωρίδης, στον επίλογο, ευχαρίστησε την Ξάνθη, για την φιλοξενία: «Μου άρεσε ο Ολυμπιακός σήμερα γιατί έπαιξε σε ένα γήπεδο πάρα πολύ δύσκολο και θέλω να ευχαριστήσω την Ξάνθη για την φιλοξενία. Πραγματικά ήταν άψογη. Τους ευχαριστώ όλους πολύ και κοιτάμε το αύριο».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014, 02:39