Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ανδρών και της Α΄ κατηγορίας Γυναικών αποτέλεσε αντικείμενο της ευρείας σύσκεψης, μέσω τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (30/12).

Σε αυτή μετείχαν το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, το μέλος της ιατρικής επιτροπής της Γ.Γ.Α. Οδυσσέας Παξινός κι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Γ΄ Εθνικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μετέχοντες στη σύσκεψη αναζήτησαν τον τρόπο έναρξης των διοργανώσεων, εντός του πλαισίου που καθορίζει η εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας της COVID-19. Δεδομένης της κοινής επιθυμίας για επιστροφή στα γήπεδα, εκφράστηκε η βούληση όλων των πλευρών για αυστηρή τήρηση των προϋποθέσεων επανέναρξης των πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η υποβολή προς έγκριση, εκ μέρους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Α., υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τα 9 προαπαιτούμενα που ισχύουν για όλα τα εν εξελίξει εθνικά πρωταθλήματα, ώστε -τηρουμένων των οδηγιών του πρωτοκόλλου- να επαναρχίσουν οι προπονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης