Τους Υπουργούς, την αστυνομία και την διοίκηση του ΟΑΚΑ ευχαρίστησε η ΕΠΟ, με αφορμή την επιτυχημένη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους εθελοντές που παρείχαν ιατρικές υπηρεσίες στους οπαδούς.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες της για τη συνδρομή όλων των εμπλεκόμενων φορέων στη διοργάνωση του τελικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας περιόδου 2013-2014, μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που διεξήχθη το Σάββατο 26 Απριλίου στο ολυμπιακό στάδιο «Σπύρος Λούης».

Η ΕΠΟ επιθυμεί να ευχαριστήσει τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Πολιτισμού και τον υφυπουργό Αθλητισμού για την άμεση συνδρομή τους στην οργάνωση του αγώνα, παρέχοντας όλα τα εχέγγυα.

Την Ελληνική Αστυνομία για τα μέτρα που έλαβε, ώστε να κυλήσει ο αγώνας χωρίς προβλήματα, αλλά και να μετακινηθούν οι περίπου 23.000 φίλαθλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και αντιστρόφως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη χρήση της εγκατάστασης και τη βοήθεια σε ό,τι χρειάστηκε, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των αθλητών, των φιλάθλων και των παραγόντων.

Τέλος, το νοσοκομείο Metropolitan και τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρείχαν στους φιλάθλους, όποτε αυτό κρίθηκε αναγκαίο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης