H ήττα της Βοσνίας από τη Σλοβακία, σε συνδυασμό φυσικά με τη νίκη της Ελλάδας επί του Λιχτενστάιν, έδωσε άγρια ομορφιά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έτσι, οι αποψινές αναμετρήσεις της «γαλανόλευκης» κόντρα στη Λετονία στο Καραϊσκάκη (21.45, MEGA/OTE SPORT) και της παρέας του Τζέκο (Βοσνίας) στη Σλοβακία θεωρούνται κομβικές για την τελική κατάταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να κάνει τρεις νίκες και οι Βόσνιοι να στραβοπατήσουν (ήττα ή ισοπαλία) τουλάχιστον σε ένα ματς!  

Στο Φάληρο ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την ελληνική ομάδα με το 4-2-3-1. Ο Καρνέζης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με την άμυνά του να αποτελείται από τους Τοροσίδη (δεξιά), Παπασταθόπουλο – Σιόβα (κεντρικό δίδυμο) και Τζαβέλλα (αριστερά).

Στη μεσαία γραμμή, σε ρόλο ανασταλτικών μέσων, θα ξεκινήσουν οι Κατσουράνης και Μανιάτης. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Σαμαράς και ο Νίνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μήτρογλου. Την αποστολή της Εθνικής συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Βύντρα, Μανωλάς, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Φορτούνης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης και Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, ο Μάριαν Πάχαρς θα παρατάξει τη Λετονία με 4-3-2-1. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Βάνινς, με τους τέσσερις μπροστά του να είναι οι Γκάμποφς, Μαξιμένκο, Γκορκς και Μπούλβιτις. Οι τρεις στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κάμες, Λάιζανς και Ζιούζινς, στα πλάγια θα ξεκινήσουν οι Σινελνίκοφς (αριστερά) και Ρούγκιννς (δεξιά), με τον Βερπακόφσκις μοναδικό προωθημένο.

Την αποστολή της Λετονίας συμπληρώνουν οι Κόλινκο, Μάλινς, Ρόντε, Τιμοφέεφς, Λάζντινς, Ζιγκάγεφς, Κοβαλόφς, Τσάουνα και Ράκελς.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης