Η Λάρισα για τον Κόουλμαν: «Συγχαρητήρια. Καλή αντάμωση!»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016, 20:07
Η Λάρισα για τον Κόουλμαν: «Συγχαρητήρια. Καλή αντάμωση!»

Ανακοίνωση η οποία απευθύνεται στον Κρίς Κόουλμαν εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» επέλεξαν τον τόπο αυτό για να συγχαρούν τον πρώην προπονητή τους (Ιούλιος 2011-Ιανουάριος 2012) που έχει οδηγήσει την εθνική Ουαλίας στους «4» του EURO 2016.

Παράλληλα, εκφράζουν την ευχή... επανασύνδεσης, μολονότι κάτι τέτοιο φαντάζει πια αδύνατο, δεδομένου ότι οι μετοχές του 46χρονου προπονητή έχουν «εκτοξευθεί» πλέον στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Λιόντος, τα μέλη του Δ. Σ., το προπονητικό team, oι ποδοσφαιριστές, τα στελέχη και σύσσωμη η "βυσσινί" οικογένεια, απευθύνουν προς τον πρώην προπονητή της ομάδας μας κ. Κρις Κόουλμαν, τα θερμότερα και από καρδιάς συγχαρητήριά τους, όχι μόνο για την εκπληκτική πορεία της Εθνικής Ουαλλίας στο Euro 2016, αλλά γενικότερα για το έργο που επιτελεί από την ανάληψη των προπονητικών του καθηκόντων στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Παράλληλα του ευχόμαστε περαιτέρω επιτυχίες στη διοργάνωση της Γαλλίας, ελπίζοντας δε, ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.

Κρις, θα είσαι αιώνιος φίλος και στις "βυσσινί" καρδιές μας η θέση που απέκτησες θα είναι πάντα ξεχωριστή.

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016, 20:14