Την πρώτη της μεταγραφή εν όψει του Ιανουαρίου πραγματοποίησε η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο 21χρονος Αργεντινός διεθνής, Εζέκιελ Παλάσιος, θα «μετακομίσει» από το Μπουένος Άιρες στο Λεβερκούζεν, με το σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του: «Ο Εζέκιελ Παλάσιος είναι ένας ποιοτικός και δυνατός μέσος με έμφαση στο γκολ και την ικανότητα να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του. Ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα και στο στιλ που παίζουμε πολύ καλά», τόνισε αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ρούντι Φέλερ, για τη μεταγραφή που προετοίμαζε τις τελευταίες εβδομάδες ο άμεσος συνεργάτης του, Σιμόν Ρόλφες, και η οποία ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων έως τον Ιούνιο του 2025.

«Έχουμε παρακολουθήσει τον Εζέκιελ γι΄ αρκετό καιρό, και θεωρούμε ότι μας ταιριάζει απόλυτα», τόνισε ο Ρόλφες και πρόσθεσε: «Κατέκτησε το Κύπελλο Αργεντινής στο τελευταίο ανταγωνιστικό ματς της Ρίβερ Πλέιτ και το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2018 και ήταν ξανά στον τελικό της διοργάνωσης με την Ρίβερ Πλέιτ τον περασμένο Νοέμβριο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Εζέκιελ έχει πετύχει πολλά. Σε σχέση με την ποδοσφαιρική του ποιότητα, έχει παράλληλα και μία αξιοθαύμαστη νοοτροπία.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τέσσερις φορές διεθνής, Παλάσιος, έπαιξε σε 80 επίσημουυς αγώνες με την φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να αγωνιστώ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στο μέλλον, για ένα κλαμπ που έχει ήδη γίνει οικογένεια για πολλούς παίκτες από την Νότια Αμερική», επισήμανε ο Παλάσιος. «Η Μπάγερ έχει ένα πολύ καλό όνομα στην Αργεντινή. Είμαι περήφανος που θα είμαι μέρος ενός τόσο φιλόδοξου κλαμπ και ειλικρινά ανυπομονώ να παίξω στην Bundesliga και στα ευρωπαϊκά ματς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης