Μία εβδομάδα ήταν στο εξωτερικό ο Νίκος Νταμπίζας για να προετοιμάσει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού εν όψει του καλοκαιριού. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» παρακολούθησε αρκετούς αγώνες στην Αγγλία, ενώ μίλησε με τους ομολόγους του σε Τότεναμ και Νιούκαστλ.

Επίσης, είδε αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος Νέων και επέστρεψε με γεμάτη τη λίστα του από ονόματα. Κατά κύριο λόγο, οι «πράσινοι» θα ενισχυθούν αμυντικά (στόπερ, ακραίοι αμυντικοί) και μεσοεπιθετικά (αμυντικό χαφ, καθαροί μέσοι και εξτρέμ). Ο Νταμπίζας, όμως, θα βρεθεί ξανά στο εξωτερικό στο πλαίσιο του scouting, αφού έχει ξεκινήσει από τώρα ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει συγκεκριμένα ονόματα στη λίστα του. Πρόκειται για παίκτες που είτε μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι είτε παραχωρούνται δανεικοί από τις ομάδες τους. Οι όποιες συζητήσεις έχει ο παλαίμαχος άσος γίνονται με γνώμονα το καλοκαίρι, αφού τον Γενάρη δεν θα υπάρξει κάποια μετεγγραφή – λόγω των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου – εκτός κι αν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση κεντρικού αμυντικού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης