Το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φιγουράρει πρώτο στη μεταγραφική περίοδο, εδώ και πολλές εβδομάδες. Με τη λήξη του συμβολαίου σε ένα χρόνο, ο «Λέβα» δεν σκοπεύει να μείνει στην Μπάγερν Μονάχου και θέλει οπωσδήποτε να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα από φέτος.

Οι ηγέτες των Βαυαρών, ωστόσο, δεν θέλουν προς το παρόν να αφήσουν τον πρώτο σκόρερ τους και συνεχίζουν να δηλώνουν δημόσια ότι θα τελειώσει το συμβόλαιό του και ως εκ τούτου θα συνεχίσει να φοράει τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πραγματικότητα όμως μπορεί να είναι λίγο διαφορετική. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σάντιο Μανέ από τη Λίβερπουλ, η Μπάγερν Μονάχου θα μπορούσε να δοκιμάσει ένα ακόμη μεγάλο «χτύπημα» στο μεταγραφικό παζάρι.

Όχι οποιονδήποτε, όμως: σε περίπτωση αποχώρησης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η διοίκηση θα ήθελε να φέρει στο Μόναχο τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να ηγηθεί της επίθεσης την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με την ισπανική αθλητική εφημερίδα AS, ο CR7, που έχει δηλώσει ωστόσο ότι ήθελε να μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη σεζόν), άλλαξε γνώμη και θα ήθελε τώρα να φύγει από τον σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται πολύ γι΄ αυτή την ιδέα, που θα αντιστάθμιζε σε μεγάλο βαθμό την αποχώρηση του Λεβαντόφσκι. Στο περιβάλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό το ενδιαφέρον των Βαυαρών και ο ίδιος φέρεται να βλέπει θετικά την προοπτική, σε ένα πρότζεκτ που θα μπορούσε να θεωρηθεί πολύ ενδιαφέρον.

Η παθητικότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αγορά, καθώς η Λίβερπουλ υπέγραψε τον Ντάργουιν Νούνιες και η Σίτι αγόρασε τον Έρλινγκ Χάαλαντ, έπεισε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να ετοιμάσει τις βαλίτσες του ήδη απ΄ αυτό το καλοκαίρι.

Ο CR7 δεν θέλει να χάσει μια σεζόν σε κορυφαίο επίπεδο μένοντας σε έναν σύλλογο που δεν του επιτρέπει να είναι πραγματικά φιλόδοξος. Σε αυτό το σημείο, η Μπάγερν Μονάχου σταθμίζει την κατάσταση και καλείται ν΄ αποφασίσει…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης