Η adidas αποκάλυψε τη νέα μπάλα για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του 2015. Η conext15 θα αντικαταστήσει την ιδιαίτερα πετυχημένη Brazuca σε επιλεγμένα πρωταθλήματα και διοργανώσεις παγκοσμίως για το 2015.

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες μπάλες της adidas για το 2015 και θα χρησιμοποιηθεί σε αγώνες διοργανώσεων, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA που θα διεξαχθεί στον Καναδά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διεξαχθεί στο Μαρόκο. Η μπάλα επίσης θα χρησιμοποιηθεί σε διάφορα πρωταθλήματα και αγώνες κυπέλλου παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και το Πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η conext15 διαθέτει ένα νέο σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα στοιχεία της φύσης: τη γη, τον αέρα και τη φωτιά. Τα τρία χρώματα, πράσινο, κόκκινο και μπλε αντανακλούν την τέλεια ισορροπία των τριών φυσικών στοιχείων και βρίσκονται στην «καρδιά» της νέας μπάλας.

Η μπάλα ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Brazuca, την επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 της FIFA. Η τεχνολογία της δοκιμάστηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη για 2,5 χρόνια από 600 κορυφαίους παίκτες και από 30 ομάδες σε 10 χώρες και σε 3 ηπείρους, γεγονός που επιβεβαιώνει την καταλληλότητα της σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης