Ο Σέρχιο Μαρκαριάν εμφανίστηκε αισιόδοξος για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Νησιά Φερόε. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Ξέρουμε τη σημασία που έχει ο αγώνας στα Φερόε και προπονήσαμε την ομάδα με τον τρόπο και με όλα αυτά που έπρεπε να την προπονήσουμε. Εφαρμόσαμε σε καθημερινή βάση όσα θέλαμε να κάνουμε για να έχουμε μια καλή προετοιμασία για τον αγώνα και περιμένουμε πρώτα απ’ όλα ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη γιατί η νίκη έχει μεγάλη σημασία για εμάς και το θέλουμε και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο γι αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση αν η Εθνική είναι έτοιμη, απάντησε: «Όχι ακόμα. Έχουμε δυο προπονήσεις και θα σκεφτούμε μετά από αυτές. Μπορεί να κάνουμε μερικές αλλαγές. Θα δούμε. Περιμένουμε. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο μυαλό μου. Έχω την ομάδα αλλά κάθε προπόνηση σημαίνει καινούρια πληροφορία».

Για το αν φτάνει στην Ελλάδα ένα γκολ, σημείωσε: «Το γκολ είναι αποτέλεσμα ότι έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αν δεν παίξουμε καλά θα είναι αποτέλεσμα της τύχης και δεν θέλω να περιμένω μόνο από την τύχη. Θα είναι καλά να είμαστε τυχεροί, αλλά πρέπει να παίξουμε και καλά για να περιμένουμε και το καλό αποτέλεσμα».

Τέλος ρωτήθηκε αν πιστεύει στην ομάδα και στο καλό αποτέλεσμα: «Βεβαίως το πιστεύω ότι θα έρθει καλό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης