«Η παρέμβαση της κυβέρνησης δεν εξαντλήθηκε»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 13:14
«Η παρέμβαση της κυβέρνησης δεν εξαντλήθηκε»
Ο Σταύρος Κοντονής με δήλωσή του τόνισε ότι η αναβολή της αγωνιστικής στην Super League δεν αποτελεί το μέσο για την πάταξη της βίας και ξακαθάρισε ότι η παρέμβαση της κυβέρνησης δεν εξαντλήθηκε!

Η δήλωση του υφυπουργού αθλητισμού:

«Η απόφαση για αναβολή διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος της Superleague ελήφθη μετά από εισηγήσεις της ΕΛΑΣ και της ΔΕΑΒ για λόγους αποτροπής σοβαρής διατάραξης της Δημόσιας Τάξης, όπως ο νόμος ορίζει, αφού όπως τονίστηκε μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ήταν αδύνατον να διεξαχθούν ποδοσφαιρικοί αγώνες.

Έχουμε επίγνωση ότι η απόφαση της αναβολής δεν αποτελεί το μέσο για την πάταξη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους και αν ως τέτοιο ορισμένοι προσπαθούν να το παρουσιάσουν, λανθασμένα ερμηνεύουν την απόφαση που ελήφθη.

Ο νόμος πλην της παραπάνω ενέργειας δεν αφήνει κανένα άλλο περιθώριο στην εκτελεστική εξουσία να δράσει. Γι αυτό τονίσαμε ότι θα υπάρξει άμεσα νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα παρέχεται η δυνατότητα στην πολιτική ηγεσία να παρεμβαίνει αυτοδυνάμως, όπως στις προγραμματικές δηλώσεις έχουμε αναφέρει.

Ας μην προτρέχουν λοιπόν ορισμένοι και ας μη φαντάζονται άλλοι, ότι η παρέμβαση της κυβέρνησης εξαντλήθηκε».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 13:19