Η Πορτογαλία νίκησε με 1-0 την Ιταλία σε διεθνές φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Γενεύη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Έντερ στο 52ο λεπτό του αγώνα και με την ήττα της η «σκουάντρα ατζούρα» έπεσε στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2018!

Παράλληλα, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έβαλε στοπ στην μέχρι τώρα αήττητη ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που μετά το Μουντιάλ είχε σερί 5 νίκες και 4 ισοπαλίες σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, ενώ οι Ίβηρες που είναι στην 1η θέση στον 9ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2016, έσπασαν την παράδοση, που τους ήθελε να μη νικούν την Ιταλία από το μακρινό 1977!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιταλία: Σίριγκου, Ντε Σίλιο (73′ Πασκουάλ), Μπονούτσι, Ρανόκια, Νταρμιάν, Πίρλο, Σοριάνο (58′ Φράνκο Βάσκες), Μπερτολάτσι (76′ Παρόλο), Καντρέβα (64′ Γκαμπιαντίνι), Ελ Σαραουί (68′ Σανσόνε), Ιμόμπιλε (68′ Μάτρι).

Πορτογαλία: Μπέτο, Βιεϊρίνια (46′ Σέντρικ), Ζοζέ Φόντε, Μπρούνο Άλβες (59′ Καρίσο), Κοεντράο (24′ Ελιζέου), Περέιρα, Μέντες (46′ Σίλβα), Μοουτίνιο, Κουαρέσμα (87′ Πίτσι), Βαρέλα (76′ Νανί), Έντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης