Μεγάλοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι αξιοποιούν πλέον το… δημοφιλές ηλεκτρονικό παιχνίδι «Football Manager» και τη βάση δεδομένων του παικτών, προκειμένου να σχεδιάσουν τις… μεταγραφές τους!

Κι αυτό διότι το λογισμικό Prozone, που χρησιμοποιείται από ομάδες όπως η Άρσεναλ και η Μπάγερν Μονάχου, θα χρησιμοποιεί πλέον τη βάση δεδομένων του συγκεκριμένου παιχνιδιού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η βάση δεδομένων του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά ακριβής και αποτελεί πολύτιμη πηγή που μπορεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες μεταγραφών που παρέχουμε στις ομάδες, χάρη στα βιογραφικά στοιχεία αλλά και τις τεχνικές λεπτομέρειες που περιλαμβάνει για κάθε παίκτη», δήλωσε στέλεχος της εταιρείας που κατασκευάζει το Prozone…

Στο Football Manager περιλαμβάνονται 250 διαφορετικές πληροφορίες για περισσότερους από 550.000 ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα στοιχεία συλλέγονται από 1.300 ανθρώπους!

Πλέον οι πραγματικοί προπονητές θα βρίσκουν παίκτες και θα τους συγκρίνουν με πανομοιότυπο τρόπο με τους… εκατομμύρια παίκτες του ηλεκτρονικού παιχνιδιού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης