Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien» τρεις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πιέρου Σωτηρίου. Πρόκειται για τις Έβερτον, Σαουθάμπτον και Στόουκ Σίτι.

«Ο 24χρονος Πιέρος Σωτηρίου, επιθετικός του ΑΠΟΕΛ εξετάζεται από τουλάχιστον τρεις συλλόγους της Αγγλίας. Έβερτον, Σαουθάμπτον και Στόουκ πρόσφατα έχουν πάρει πληροφορίες για τον Κύπριο επιθετικό που έχει σκοράρει 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις από το ξεκίνημα της σεζόν», ανάφερει το σχετικό δημοσίευμα και συνεχίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όμως, ομάδες της γαλλικής Ligue 1 που θέλουν να ενισχυθούν επιθετικά κατά τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής του χειμώνα, επίσης ίσως να ενδιαφέρονται. Ο διεθνής (19 συμμετοχές) έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 στην Λευκωσία αλλά δεν θα έλεγε όχι να μεταγραφεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Η τιμή μεταγραφής θα μπορούσε να είναι λίγο κάτω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ».

Πριν από λίγες ημέρες ο ιταλικός Τύπος είχε αναφέρει ότι μετά τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον για απόκτηση του διεθνούς επιθετικού του ΑΠΟΕΛ έχουν δείξει Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης