Ο Ολλανδός προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει την ικανότητα να κάνει το κατάλληλο rotation και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο για ένα σημαντικό ματς.

Πέραν τούτου, όμως, προσπαθεί να προετοιμάζει κατάλληλα τους παίκτες του, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αγώνων. Σε αυτό το πλαίσιο, ο 60χρονος τεχνικός έχει δώσει τέσσερις κατευθύνσεις στους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ και να παραμείνουν στην κορυφή του 12ου ομίλου του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμβουλή 1η: Ο Στέφενς και οι συνεργάτες του περιμένουν η Μακάμπι να κλειστεί στα καρέ της, όπως συμβαίνει συνήθως με υποδεέστερες ομάδες που αγωνίζονται στην Τούμπα, και θα έχει ως στόχο να χτυπήσει στην αντεπίθεση τον ΠΑΟΚ.

Συμβουλή 2η:
Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα χρειαστούν να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να μην αγχωθούν για να πετύχουν γκολ. Αυτό είναι κάτι στο οποίο έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση ο Ολλανδός τεχνικός, καθώς γνωρίζει ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε παίκτης να δώσει λύση στο σκοράρισμα. Άλλωστε, όποτε η ομάδα αγχώθηκε για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αυτό δεν της βγήκε σε καλό.

Συμβουλή 3η:
Ο 60χρονος προπονητής περιμένει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση, αφού υπάρχουν οι προϋποθέσεις να πετύχει περισσότερα γκολ. Για αυτόν τον λόγο δουλεύει αρκετά στα τελειώματα των φάσεων, αφού γνωρίζει πως σε ορισμένα παιχνίδια πρέπει να μην αφήνει περισσότερα στους αντιπάλους του.

Συμβουλή 4η: Ο Στέφενς επέστησε την προσοχή των παικτών του στον Εζρά, χωρίς βέβαια να μειώνουν τους άλλους ποδοσφαιριστές της Μακάμπι, αφού ο συγκεκριμένος μεσοεπιθετικός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση, πάντως, μπορούν οι αμυντικοί του «Δικεφάλου» να μην αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης