Το χρονικό ενός αναμενόμενου διαζυγίου έλαβε κι επίσημη υπόσταση, με τη Βαλένθια να προχωρά στην απόλυση του τεχνικού Άλμπερτ Θελάδες, με άμεση ισχύ.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου, οι «νυχτερίδες» ευχαριστούν τον Ισπανό τεχνικό και το επιτελείο του για την προσφορά τους κι όσα πέτυχαν, σε δύσκολες στιγμές όπως αναφέρεται και του εύχονται το καλύτερο για μελλοντικές επιτυχίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απομάκρυνση του Θελάδες ήρθε μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ. Μετά την επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος η Βαλένθια γνώρισε τρεις ήττες (Ρεάλ Μαδρίτης, Έιμπαρ, Βιγιαρεάλ), ενώ μέτρησε μία ισοπαλία και μία νίκη.

Ως εκ τούτου η υπόθεση εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ έγινε πια περίπλοκη, έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν στη φετινή La Liga. Όπως έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, ο Σαλβαδόρ Γκονζάλεθ «Βόρο» θα αναλάβει τα ηνία στα έξι παιχνίδια που απομένουν.

Ο Βόρο είχε ήδη αναλάβει την ανδρική ομάδα της Βαλένθια μετά την απομάκρυνση του Κούμαν το 2008 και την απόλυση του Πελεγκρίνο το 2012, ηγήθηκε σε δύο αγώνες την περίοδο 2015-16 μετά την αναχώρηση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο και πριν από την άφιξη του Γκάρι Νέβιλ, ενώ πιο πρόσφατα είχε πράξει το ίδιο μετά την παραίτηση του Τσέζαρε Πραντέλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης