Το Κίτρινο Υποβρύχιο της Βιγιαρεάλ έβαλε άλλο ένα εμπόδιο στην προσπάθεια της Ρεάλ να επιστρέψει στη μάχη της κορυφής. Τραγικοί οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν δίκαια με 1-0.

Το ματς ξεκίνησε άσχημα για τους Μερένγκες, που μπήκαν ουσιαστικά σε αυτό στο Β΄μέτος, όπου και πάλι δεν ήταν αυτοί που έπρεπε. Η Βιγιαρεάλ αντιθέτως, πίεσε με το καλημέρα ψηλά και έκλεψε μπάλες σε επικίνδυνο σημείο. Στο 4’ Το διαγώνιο σουτ του Τζόναθαν ντος Σάντος σταμάτησε στο δεξί δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Μόντριτς έχασε τη μπάλα από τον Μπρούνο σε κακό σημείο, ο Μπακαμπού έδωσε την ασίστ στον Σολδάδο και εκείνος πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Κέιλορ Νάβας, σκοτώνοντας την πρώην του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπακαμπού που ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα, σπατάλησε στη συνέχεια δύο σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει το 2-0, αλλά την κρίσιμη στιγμή είχε λάθος τελειώματα. Το ημίχρονο βρήκε τη Ρεάλ να αγκομαχάει και να μην έχει τελική προσπάθεια, με τον Ρονάλντο πραγματικά εντελώς εκτός παιχνιδιού. Με την επιστροφή στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν, μα ο Μπενζεμά σε τρεις διαδοχικές περιπτώσεις (48’, 50’, 73’) πέταξε στα σκουπίδια τις δικές του πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Χάμες Ροδρίγκες (80’) να προσθέτει μία δική του.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τη Ρεάλ να παλεύει να δημιουργήσει κομμένη στη μέση μετά την λανθασμένη αντικατάσταση του Μόντριτς. Γενικά οι αλλαγές έγιναν αργά και εννοείται ότι στο ματς έμεινα οι τρεις μπροστά, με τους Μπέιλ, Κριστιάνο (σ.σ.: πρώτη του φορά που δεν σκοράρει σε αυτό το γήπεδο) ειδικά να είναι άφαντοι. Κορυφαίος για τους Μαδριλένους ο Μαρσέλο, που πάλευε να δημιουργήσει. Ετσι η Ρεάλ συνεχίζει με γκρίνια και μακριά από την 1η θέση, ενώ η Βιγιαρεάλ πλησίασε στο -1 από την τετράδα.

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο): Αρεόλα, Μπαϊγί, Μουσάκιο, Βίκτορ Ρουίθ, Ζάουμε Κόστα, Τζόναθαν Ντος Σάντος, Τριγκέρος (92’ Πίνα), Μπρούνο, Ντένις Σουάρεθ, Μπακαμπού, Σολδάδο (83′ Ναουέλ)
Ρεάλ Μαδρίτης (Ράφα Μπενίτεθ): Κέιλορ Νάβας, Μαρσέλο (89’ Χεσέ), Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Ντανίλο, Μόντριτς (80’ Κόβατσιτς), Καζεμίρο (80’ Ισκο), Χάμες Ροδρίγκες, Κρισστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης