Μετά το «διαζύγιό» του με τη διοίκηση της Μαρσέιγ, ο Αντρέ Βίλας Μπόας είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας. Όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Sport-Bild», ένας πιθανός προορισμός για τον Πορτογάλο προπονητή είναι η Γερμανία, καθώς οι διοικούντες τη Βόλφσμπουργκ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση συνεργασίας στον Μπόας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογο ενδιαφέρον υπήρξε και το 2019, ενώ πλεονέκτημα για τον Μπόας αποτελεί ότι έχει μάθει τη γερμανική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «λύκοι» πραγματοποιούν μία εξαιρετική χρονιά και υπό τις οδηγίες του Όλιβερ Γκλάσνερ βρίσκονται στην τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στο νέο Champions league. Ωστόσο οι σχέσεις του Αυστριακού προπονητή με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιοργκ Σμάντκε, δεν είναι καλές, γεγονός που δημιουργεί «τριγμούς» στην παραμονή του Γκλάσνερ στην ομάδα.

Σύμφωνα, δε, με το ίδιο δημοσίευμα, υποψήφιος να διαδεχθεί τον Αυστριακό τεχνικό σε περίπτωση «διαζυγίου» με τη Βόλφσμπουργκ είναι και ο Γκεράρντο Σένε της Γιουνγκ Μπόις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης