Το εγκώμιο του Ανδρέα Σάμαρη, με αφορμή το προχωρημένο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτησή του, έπλεξε με δηλώσεις του στην πορτογαλική «O’Jogo» ο Μιγκέλ Βίτορ.

Ο Πορτογάλος αμυντικός του ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά τον διεθνή άσο από τη θητεία τους στη Super League κι έτσι είναι εύλογο ότι ζητήθηκε η γνώμη του για τον παίκτη του Ολυμπιακού, που σύμφωνα με πληροφορίες οδεύει προς τη Λισαβόνα για τις τελικές επαφές με τους Λουζιτανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μοιάζει αγωνιστικά με τον Έντσο Πέρεζ και με τον Ρούμπεν Αμορίμ. Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Παίζει σαν δεύτερος εσωτερικός μέσος, δηλαδή ένα 8άρι “box to box” και σχεδόν ποτέ ως αμυντικός μέσος. Έχει τρομερά φυσικά προσόντα και με δουλειά θα καταφέρει να παίξει ως αμυντικό χαφ. Δεν έχει το πάθος του Πέρεζ και του Ρούμπεν αλλά έχει ποιότητα και είναι εργατικός», δήλωσε αρχικά ο Βίτορ.

Στην συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο άσος του Ολυμπιακού μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο: «Έχει εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ κι από την Εθνική. Επίσης, η πίεση που δέχεται ο Ολυμπιακός για να παίρνει τίτλους κάτι που έχει ζήσει και αυτός, είναι ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για να καθιερωθεί στην Μπενφίκα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης