Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει προσοχή αλλά το πλούσιο ρόστερ του Ολυμπιακού δίνει την ευχέρεια στον Μίτσελ να έχει στην άκρη του μυαλού του κρίσιμο παιχνίδι της Τρίτης με την Άντερλεχτ κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων στις βασικότερες μονάδες που έχει στα χέρια του.

Έτσι, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων επέλεξε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τους «αρκάδες» τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι λογικά θα έχουν θέση στην 11άδα κόντρα στου Βέλγους. Ο λόγος για τους Σαβιόλα, Μανωλά και Σαλίνο, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις κερκίδες του γηπέδου, με τον Μίτσελ να τους θέλει ξεκούραστους εν όψει του μεγάλου ματς με την Άντερλεχτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Παρομοίως και ο Σαλίνο με την υποσημείωση ότι τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα με λιγότερη επιβάρυνση.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις, Γιαταμπαρέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης