Υπέρ της απόφασης οριστικής διακοπής του γαλλικού πρωταθλήματος τάχθηκε ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, μιλώντας στην εφημερίδα L΄Equipe.

«Νομίζω ότι η απόφαση της διακοπής είναι λογική, επειδή είναι πολύ νωρίς για να ξαναρχίσουν οι προπονήσεις. Οι συνθήκες ανάκαμψης και ιδίως το πρωτόκολλο που καθορίστηκε από τους γιατρούς, ήταν δύσκολο να εφαρμοστεί», υπογράμμισε ο Πορτογάλος προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή η απόφαση είναι καλή, είναι ζήτημα σεβασμού για όλα τα θύματα αυτού του ιού. Θα μιλήσω με τους αξιωματούχους για να καταλάβω τι θα συμβεί τώρα στην κατάταξη του πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

«Αυτή η απόφαση θα δημιουργήσει επίσης προβλήματα, ένα από τα οποία είναι το οικονομικό, που σχετίζεται με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Όμως η απόφαση της κυβέρνησης είναι λογική, με σεβασμό σε αυτό που περνάμε», συνέχισε ο Βίλας-Μπόας.

Για να καταλήξει λέγοντας: «Το πιο σημαντικό πράγμα, ωστόσο, είναι η υγεία και οι αποφάσεις της κυβέρνησης βαδίζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Όλοι πρέπει να έχουν γνώση της δραματικής στιγμής την οποία βιώνουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης