Ηρακλής: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Πουρτουλίδης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015, 17:14
Ηρακλής: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Πουρτουλίδης
Με τη φανέλα του Ηρακλή θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Νίκος Πορτουλίδης.

Ο αρχηγός του «γηραιού» ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες των «κυανόλευκων», ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς για δύο επιπλέον χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Πουρτουλίδη για επιπλέον δύο χρόνια.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο Νίκος θα συνεχίσει μαζί μας» είπε ο προπονητής του Ηρακλή κ. Νίκος Παπαδόπουλος και συνέχισε λέγοντας ότι: «δούλεψε σκληρά την περασμένη χρονιά και ήταν αφοσιωμένος στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Superleague.

«Η περσινή χρονιά ήταν μια φανταστική εμπειρία και είμαι περήφανος να είναι μέλος της οικογένειας του Ηρακλή» είπε ο Πουρτουλίδης και συνέχισε:  «θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που δείχνουν εμπιστοσύνη σε μένα.

Χαίρομαι που θα συνεργαστώ ξανά με πολλά παιδιά και ανθρώπους μέσα από την ομάδα και πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει καθημερινά και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Θα προσπαθήσω να δίνω τα πάντα όπως έκανα από την πρώτη μέρα που ήρθα σ’ αυτή την ομάδα».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε σε συμφωνία» είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σπύρος Παπαθανασάκης και συνέχισε τονίζοντας: «Πιστεύω ότι ο Νίκος θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να πετύχει ο Ηρακλής στην Superleague και θα συνεχίσει να είναι αρχηγός για τους νέους παίκτες άλλα και για την οικογένεια του Ηρακλή».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015, 17:25