Εισαγγελική έρευνα για το ματς Ηρακλής-Νίκη Βόλου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013, 21:14
Εισαγγελική έρευνα για το ματς Ηρακλής-Νίκη Βόλου
Στο «μικροσκόπιο» της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μπήκε ο περυσινός αγώνας ποδοσφαίρου για τα πλεϊ-οφ της Football League ανάμεσα στον Ηρακλή και την Νίκη Βόλου, μετά την καταγγελία του πρώην γενικού αρχηγού της βολιώτικης ομάδας Γιώργου Παπαδόπουλου ότι το συγκεκριμένο ματς, που έληξε με 4-0 υπέρ του «γηραιού», ήταν «προσυννενοημένο».

Ο αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αρμόδιας για αθλητικά θέματα, Νίκος Κωνσταντίνου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα και να αποδοθούν οι τυχόν ποινικές ευθύνες που θα προκύψουν σε βάρος των εμπλεκόμενων στην υπόθεση προσώπων.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα κληθούν να καταθέσουν τόσο ο καταγγέλλων όσο και ποδοσφαιριστές αλλά και παράγοντες των δύο συλλόγων που το διάστημα της επίμαχης αναμέτρησης βρίσκονταν στους κόλπους τους.

Σύμφωνα με τον πρώην αρχηγό της Νίκης Βόλου, ο οποίος διατύπωσε δημοσίως την καταγγελία του στην τηλεοπτική εκπομπή τού δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη, τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές της Νίκης -κατόπιν σύμπραξης με παίκτες του Ηρακλή- «έστησαν» το παιχνίδι για να επιτευχθούν σ' αυτό τουλάχιστον τρία τέρματα και να λήξει στοιχηματικά «over», πράγμα το οποίο έγινε.

Ο ίδιος, υποστήριξε στην εν λόγω εκπομπή ότι έδωσε σχετική ένορκη μαρτυρική κατάθεση σε εισαγγελέα και κατονόμασε τους καταγγελλόμενους παίκτες της Νίκης Βόλου.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013, 21:24