Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με την αντίστοιχη της Ουκρανίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα τελικά του EURO που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Και τα δύο τέρματα για την Εθνική πέτυχε ο Πόζογλου (46΄, 52΄).

Ελλάδα:
Κότσαρης, Σάλιακας (76΄ Χατζητερζόγλου), Κυριακόπουλος, Μαρκοπουλιώτης (81΄ Σταμπουλίδης), Τσελεπίδης, Πόζογλου (76΄ Γαρεφαλάκης), Ορφανίδης (76΄ Βελισσάρης), Κουλούρης (81΄ Τσατσόπουλος), Δώνης (69΄ Δεληγιαννίδης), Ρούσσος, Βέργος (67΄ Κυνηγόπουλος)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας έκανε την εξής δήλωση: «Παίξαμε με μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Ήμασταν άτυχοι γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις, τα οποία θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Είμαι, όμως, χαρούμενος γιατί στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα στον αγωνιστικό χώρο για να γυρίσουν το ματς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως ανεξαρτήτως αποτελέσματος είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Υπάρχει ταλέντο, αλλά χρειάζεται να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο EURO το καλοκαίρι».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης