Ισπανία: Εκτός πλέι οφ ανόδου η Φουενλαμπράδα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020, 23:27
Ισπανία: Εκτός πλέι οφ ανόδου η Φουενλαμπράδα

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της Φουενλαμπράδα, η οποία αναβλήθηκε μετά τη γνωστοποίηση ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές της είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, τελικά δεν θα διεξαχθεί, όπως ανακοίνωσε η LaLiga.

Η Φουενλαμπράδα, η οποία επρόκειτο να αγωνιστεί στην έδρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια την περασμένη εβδομάδα, επιβεβαίωσε 12 ακόμη θετικά τεστ το Σάββατο, αυξάνοντας τον αριθμό των κρουσμάτων στον σύλλογο σε 28.

Κατά την τελευταία αγωνιστική της LaLiga Smartbank (2η κατηγορία Ισπανίας), η ομάδα επιζητούσε την ισοπαλία για να αναρριχηθεί στην έκτη θέση και να κερδίσει μια θέση στα πλέι οφ ανόδου. Ωστόσο, η La Liga επιβεβαίωσε σήμερα ότι η θέση θα απονεμηθεί στην έκτη Έλτσε, αφήνοντας εκτός την Φουενλαμπράδα.

Η La Liga ανακοίνωσε ότι επειδή δεν υπήρχε εναλλακτική ημερομηνία για τον αγώνα, δεν είχε άλλη επιλογή από το να επικαλεστεί τη ρήτρα ανωτέρας βίας και να αναστείλει το παιχνίδι μόνιμα - μια απόφαση που έγινε δεκτή από τη Φουενλαμπράδα.

Οι πρωτοπόροι της 2ης κατηγορίας της Ισπανίας, Ουέσκα και Κάντιθ κέρδισαν αυτόματα την άνοδο τους στη La Liga, ενώ οι Ρεάλ Σαραγόσα, Αλμερία, Χιρόνα και η Έλτσε θα αγωνιστούν στα πλέι οφ για να εξασφαλίσουν το τρίτο και τελευταίο «εισιτήριο» ανόδου στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020, 23:30