Την ώρα που η ιογενής πνευμονία Covid-19 «τρομοκρατεί» τον πλανήτη, ο Ντανιέλ Καρίσο φαίνεται πως… πηγαίνει γυρεύοντας. Οι νεκροί από τη συγκεκριμένη μορφή πνευμονίας έχουν ξεπεράσει τους 2.000 και τα κρούσματα μετριούνται σε δεκάδες χιλιάδες, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκφράζει έντονη ανησυχία για την εξάπλωση και την ευκολία μετάδοσης του ιού.

Όμως όλα αυτά δεν επηρέασαν στον παραμικρό βαθμό τον 31χρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουχάν Ζαλ, την ομάδα που εδρεύει στην ομώνυμη πόλη της Κίνας, όπου εμφανίσθηκε ο ιός, προκαλώντας χιλιάδες νεκρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση για τη μεταγραφή, που σίγουρα θα συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας ανά την υφήλιο, ανακοίνωσε η διοίκηση της Σεβίλλης, όπου και ανήκε ο έμπειρος άσος τα τελευταία επτά χρόνια. Ο Καρίσο έκλεισε την καριέρα του στους Ανδαλουσιανούς με 167 συμμετοχές και επτά γκολ, όμως φέτος δεν λογιζόταν ως βασικός, καθώς έπαιξε σε μόλις 11 αναμετρήσεις.

Όπως είναι γνωστό, λόγω της επιδημίας που πλήττει την Κίνα, το πρωτάθλημα της χώρας αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας και η ομάδα της Ουχάν προπονείται από τις 29 Ιανουαρίου στην πόλη Σαν Ρόκε της Νότιας Ισπανίας. Σύμφωνα μάλιστα με τη διοίκηση του κινεζικού συλλόγου, η αποστολή θα παραμείνει στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης