Άρχισαν τα σενάρια περί αποχώρησης του Ντιέγο Σιμεόνε από τον πάγκο της Ατλέτικο, με ρεπορτάζ από την Ισπανία να «μιλούν» για τον πιθανό αντικαταστάτη του. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, φαβορί για να αντικαταστήσει τον Σιμεόνε είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε! Ο Ισπανός τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα εδώ και δύο χρόνια, από την ημέρα που έφυγε από την Μπαρτσελόνα. Στην Ατλέτικο εκτιμούν πάρα πολύ τον Βαλβέρδε και θεωρούν ότι είναι ο καταλληλότερος, λόγω εμπειρίας, προσωπικότητας και ικανότητας, για να διαδεχθεί τον «Τσόλο». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, από την διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» ξεκαθάρισαν πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Αργεντινού προπονητή από τον πάγκο της ομάδας, παρά το γεγονός ότι είναι μια δύσκολη περίοδος και τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά. 

Υπενθυμίζεται,  πως ο Αργεντίνος κόουτς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και θεωρείται πως από τον ίδιο εξαρτάται το αν εθα αποφασίσει να φύγει νωρίτερα. 

Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου έχει αρχίσει διερευνητικές επαφές με άλλους προπονητές, καθώς δεν αποκλείεται ο «Τσόλο» να θεωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν πως έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης