Το ιταλικό ποδόσφαιρο χρειάστηκε να περάσει αρκετές… περιπέτειες μέχρις ότου να πάρει το «πράσινο φως» για την επανεκκίνησή του, η οποία προσδιορίζεται για τα μέσα του μήνα. Από τη στιγμή, όμως, που εξασφαλίστηκε το «ΟΚ» της κυβέρνησης, άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας σενάρια για -έστω και μερική- επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες, ένα ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό σήμερα και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Μιλώντας στο «Radio 24», ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα δήλωσε ότι σε πρώτη φάση η συζήτηση είναι πρόωρη, εξέφρασε όμως την ελπίδα ότι οι θύρες των σταδίων θα μπορούσαν να ανοίξουν πριν το τέλος του πρωταθλήματος, στις αρχές Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βλέπω την εξέλιξη της κατάστασης για τους κινηματογράφους, τα θέατρα, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις (σ.σ. ανοίγουν στις 15/6). Μου φαίνεται αδιανόητο, σε ένα στάδιο 60.000 ή 80.000 θέσεων, να μην υπάρχει χώρος για ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων που θα μπορούν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις» δήλωσε ο Γκραβίνα και κατέληξε: «Είναι πρόωρο να μιλάμε γι’ αυτό σήμερα. Αλλά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα νέο μικρό σημάδι ελπίδας για τη χώρα μας. Θα ήταν επίσης ένας τρόπος να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους, μετά από μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης