Το αρμόδιο γραφείο της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIGC) ξεκίνησε έρευνα για τη Λάτσιο και συγκεκριμένα για πιθανές παραβιάσεις των πρωτοκόλλων υγείας που πραγματοποίησε η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

Το πρακτορείο ειδήσεων ANSA αποκάλυψε ότι οι «μπιανκοτσελέστι», που προετοιμάζονται για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, διερευνώνται μετά από μια χαοτική περίοδο στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, στο Φορμέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έρευνα στοχεύει να επαληθεύσει τη διαδικαστική ορθότητα των τεστ COVID-19 που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τον σύλλογο και διεξήχθησαν στους παίκτες και στα μέλη του προσωπικού του.

Η Λάτσιο έχει ταξιδέψει στη Ρωσία χωρίς βασικούς παίκτες, όπως οι Τσίρο Ιμόμπιλε, Λουίς Αλμπέρτο, Λούκας Λέιβα, Τόμας Στρακόσα και Μανουέλ Λατσάρι.

Η εφημερίδα Messaggero αναφέρει ότι η UEFA έδωσε «απαγορευτικό» στη συμμετοχή των Ιμόμπιλε, Λέιβα και Στρακόσα εναντίον της Ζενίτ αύριο, κι ενώ είχε ήδη πράξει το ίδιο για τους τρεις παίκτες στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με την Μπριζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιθύνοντες της Λάτσιο θεώρησαν τα τεστ «ψευδώς θετικά» και τόνισαν ότι τα επιχρίσματα που πραγματοποιήθηκαν 48 ώρες πριν τον αγώνα εναντίον της Τορίνο, το περασμένο Σαββατοκύριακο, δεν αποκάλυψαν ανωμαλίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης