Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League έφερε τη «νεοφώτιστη» Καλλονή να υποδέχεται στην πρεμιέρα τον Ολυμπιακό, όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι πιθανότατα δεν θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη.

Όπως τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της νησιωτικής ΠΑΕ, Νίκος Μιχελάκης, οι εργασίες στο γήπεδο δεν προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί ως το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούτου, οπότε αρχίζει το πρωτάθλημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ζητήσει το γήπεδο της Φυλής, το ΟΑΚΑ, αλλά και το “Γ. Καραϊσκάκης”. Έχουμε όμως τόσα θέματα να λύσουμε και μετά να δούμε σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό» υπογράμμισε ο Νίκος Μιχελάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “NovaΣΠΟΡ FM”.

«Η Περιφέρεια έχει αναλάβει το έργο και πιστεύω θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατό. Σίγουρα θα θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδό μας, αλλά δεν είναι εύκολο. Εσωτερικά το γήπεδο δεν έχει τίποτα. Θέλει ακόμα και ο αγωνιστικό χώρος επισκευή.

Τώρα που μιλάμε δεν υπάρχουν έργα σε εξέλιξη και έχουμε μείνει στα διαδικαστικά. Πρέπει να υπάρξουν οι σχετικές αναθέσεις για τα έργα. Πιστεύω τις επόμενες ημέρες να λυθεί το θέμα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να είναι έτοιμο για την 1η αγωνιστική. Έχουμε χάσει αρκετό χρόνο χωρίς να έχουμε την ευθύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έλλειψη γηπέδου θα κοστίσει τόσο σε χρήματα όσο και σε βαθμούς στην ομάδα. Δεν πετυχαίνουμε την προβολή του νησιού μας» τόνισε ακόμη, εμφανώς προβληματισμένος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης