Καραδοκεί για Γιορέντε η Μπαρτσελόνα;

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013, 11:12
Καραδοκεί για Γιορέντε η Μπαρτσελόνα;
Στην αποκάλυψη ότι οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελόνα εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Φερνάντο Γιορέντε προχωρά στο σημερινό της φύλλο η καταλανική εφημερίδα «Sport».

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας παρατηρούν ότι ο Βάσκος επιθετικός δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Γιουβέντους στις πρώτες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, συνδυάζοντας την είδηση που φέρνει τον Λασινά Τραορέ να αποχωρεί από την Ανζί τον Ιανουάριο με προορισμό τη «Μεγάλη Κυρία», πιστεύουν ότι, σε περίπτωση που αποφασίσουν να κάνουν την… κίνηση, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτή να στεφθεί από επιτυχία.

Εικάζουν, μάλιστα, πως το ποσό που θα χρειαστεί να βγάλουν από τα ταμεία για να αποκτήσουν τον Γιορέντε δεν θα είναι μεγάλο και δεν θα χρειαστεί να ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Η αισιοδοξία τους αυτή βασίζεται κατ’ αρχάς στο γεγονός ότι η Γιουβέντους απέκτησε τον Γιορέντε ελεύθερο, αλλά και στο ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν θα ήθελε να μείνει για άλλη μία χρονιά στον πάγκο και θα πίεζε τη διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» να μη σταθεί εμπόδιο στη συνέχεια της καριέρας του σε άλλη ομάδα.Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013, 12:28