Το 13ο Κύπελλο στην ιστορία του κατέκτησε την Κυριακή ο Α.Ο Σύρου, που αν και βρέθηκε να χάνει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, γύρισε το ματς με ολική ανατροπή (3-2) και πρωταγωνιστή τον Γιάννη Χούρο.

Μετά από ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Παροικιάς, ο Πανναξιακός προηγήθηκε στο 47ο λεπτό με γκολ του Ντάσιου. Άμεση ήταν η απάντηση της Συριανής ομάδας, καθώς ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας 13 λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δυο πολύ όμορφα γκολ από τον Γιάννη Χούρο, έδωσαν προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα της Σύρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανναξιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 89΄ ο Ντάσιος μείωσε σε 3-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά, ο αγώνας δεν άλλαξε, με τον Α.Ο Σύρου να παίρνει τη νίκη και το Κύπελλο.

Σε γενικές γραμμές ο αγώνας ήταν πολύ όμορφος. Ο Πανναξιακός ήταν άξιος αντίπαλος στον μεγάλο τελικό, σε ένα παιχνίδι «διαφήμιση» για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Διαιτητές: Μαθιουδάκης, Βοηθοί: Μουτάφης, Καλορόγιαννης

Α.Ο Σύρου:
Συριανός, Ρούσσος, Κατσούλης, Μαραγκός, Μουράι, Μανουδάκης, Κώτσης , Χούρος , Λούσας , Ραμπαβίλας, Μίρτσα

18αδα:
Αργυρός, Κουκούλης, Ζενέλι, Δημητρακόπουλος, Μπάμπακαρ, Φωτεινιάς Γ, Φωτεινιάς Α

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανναξιακός: Βασιλάκης, Πανανικολάου, ιασωνίδης, Χαμηλοθώρης, Βιλαντώνης, Κωτσαρής, Σταματίου, Πολυκρέτης, Ντάσιος, Καρούσης, Σέμε

18αδα: Πολυκρέτης, Καπίρης, Στρατούλης, Περιστεράκης, Κρητικος, Βαθρακοκοίλης

Πηγή: cyclades24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης