Την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ολοκλήρωσε  η Εθνική Ελλάδας, η οποία θα ταξιδέψει αύριο για την Πορτογαλία, όπου το Σάββατο αντιμετωπίζει τους Ίβηρες – στο πρώτο από τα τρία φιλικά πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν διάρκειας 1,5 ώρας, στο οποίο ο Φερνάντο Σάντος έδειξε την ενδεκάδα που προσανατολίζεται να παρατάξει στο πρώτο φιλικό με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Πορτογάλος τεχνικός άνοιξε τα χαρτιά του δείχνοντας πως οι «εκλεκτοί» για το αρχικό σχήμα  είναι ο Καρνέζης στην εστία, ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χολέμπας στο αριστερό, με τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο κεντρικό αμυντικό «δίδυμο». Στα χαφ οι Κατσουράνης, Μανιάτης και Τζιόλης ενώ η τριάδα της επίθεσης αποτελείται από τους Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου.

Εν τω μεταξύ, ο Πορτογάλος κόουτς δούλεψε μία άσκηση στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου (δέκα επί δέκα) χωρίς τερματοφύλακες με τις προαναφερόμενες ομάδες, οι οποίες προσπαθούσαν να σκοράρουν σε μίνι τέρματα. Στόχος ήταν το καλύτερο τελείωμα των φάσεων, όπως και η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Επίσης, για περίπου δέκα λεπτά δούλεψε στα στημένα (κόρνερ και φάουλ), με εκτελεστές τον Χοσέ Χολέμπας και τον Γιώργο Σαμαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες είναι ελεύθεροι μέχρι τις 21:00, όταν και είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Εθνική. Αύριο στις 11 το πρωί αναχωρεί η αποστολή για την Πορτογαλία, όπου θα το Σάββατο αντιμετωπίζει τους Ίβηρες σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα.

Η προπόνηση πριν από το φιλικό είναι στις 21:00 (Ώρα Ελλάδας) με τον Σάντος να παραχωρεί συνέντευξη Τύπου 45 λεπτά νωρίτερα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης