Η Τότεναμ έχει αλλάξει πορεία από την ημέρα που την ανέλαβε ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός έχει βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα και η παρουσία του αλλάζει τα δεδομένα και για τον Χάρι Κέιν, ο οποίος θέλει, πλέον, να μείνει στους «Σπερς» του Λονδίνου, μολονότι φέρεται ως ο μεγάλος «στόχος» της Μπάγερν Μονάχου, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Αγγλος σταρ πείστηκε πως η διοίκηση της Τότεναμ έχει αποφασίσει να επενδύσει στην ενίσχυση της ομάδας, ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Premier League τα επόμενα χρόνια και δε σκέφτεται τη μετακίνηση του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα η Μπάγερν είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, αλλά το μυαλό μου είναι μόνο στην Τότεναμ. Κάνουμε μια νέα αρχή, με μια νέα ομάδα, που έχει μεγάλες δυνατότητες και δεν σκέφτομαι τη μεταγραφή», ξεκαθάρισε ο 29χρονος διεθνής φορ.

Μάλιστα ο Κέιν δεν αποκλείεται να συμφωνήσει και στην επέκταση του συμβολαίου του, καθώς η διοίκηση των «Σπερς» τού κατέθεσε νέα πρόταση με γενναία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του.

Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το 2024 και η ομάδα του Λονδίνου θέλει να το επεκτείνει για δύο επιπλέον χρόνια. Την περασμένη σεζόν, ο Άγγλος διεθνής είχε καταγράψει 50 συμμετοχές με τη φανέλα της Τότεναμ, σκοράροντας 27 γκολ, ενώ είχε μοιράσει και 10 ασίστ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης