«Τριπλή» ανακοίνωση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για την ΠΑΕ Κέρκυρα, καθώς επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Αγγελου Διγκόζη και η συνεργασία με τους Γκερμάν Ντατίδη και Φάμπιο Ταβάρες.

Ο Ελληνας τεχνικός, αντικαθιστά στον πάγκο της ομάδας τον Σάκη Τσιώλη, τον οποίοι οι «Φαίακες» ευχαρίστησαν θερμά για την παρουσία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διγκόζης έκανε αξιόλογη καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ , Αρη, Ιωνικό, Λάρισα και Skoda Ξάνθη, ενώ ως προπονητής έχει εργασθεί σε Πανθρακικό (βοηθός προπονητή), Τηλυκράτη Λευκάδας, Παναχαϊκή, Τύρναβος, Τρίκαλα και Αιγινιακό.

Οσον αφορά στον 25χρονο Ντατίδη, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Αναγέννηση Επανωμής, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ηρακλή και Τύρναβο. Τέλος, ο 27χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Φάμπιο Ταβάρες που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016, επέστρεψε στην Κέρκυρα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε Ρίο Αβε, Χανιά, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης