Κεχαγιάς: «Μπορούμε να κυνηγήσουμε το όνειρό μας»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, 10:44
Κεχαγιάς: «Μπορούμε να κυνηγήσουμε το όνειρό μας»

Συγκρατημένα αισιόδοξος μετά την κλήρωση της τελικής φάσης εμφανίστηκε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Νίκος Κεχαγιάς: «Με ταπεινότητα και μπόλικη δουλειά, μπορούμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω, να κυνηγήσουμε το όνειρό μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Γενικά για την κλήρωση, ο κ. Κεχαγιάς σχολίασε: «Όλες οι ομάδες της τελικής φάσης είναι δυνατές, γι' αυτό και βρίσκονται εκεί. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό της σημερινής κλήρωσης είναι πως αρκετές από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στις μικρότερες ηλικίες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στους ομίλους. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φαβορί, πιστεύω ότι θα γίνουν μάχες σε όλα τα γκρουπ».

-Ειδικά για τον όμιλο της Εθνικής, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε τα εξής: «Κληρωθήκαμε με τη διοργανώτρια Ιρλανδία και μάλιστα θα την αντιμετωπίσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Το γεγονός αυτό κρύβει δυσκολίες, καθώς είναι γηπεδούχοι και θα παίξουν με ενθουσιασμό, θέλοντας να κάνουν καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Από την άλλη βέβαια, στη δική τους πλευρά θα είναι και το άγχος, για τους λόγους που προανέφερα. Το Βέλγιο είναι επίσης μια δυνατή ομάδα, την αντιμετωπίσαμε στη Μολδαβία, τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Από τις ομάδες του ομίλου, την Τσεχία δεν τη γνωρίζω. Θα την παρακολουθήσουμε και θα αποκτήσουμε εικόνα και για αυτήν. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω την κλήρωση εύκολη ή δύσκολη, ωστόσο πιστεύω ότι μας αφήνει το περιθώριο να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω, να κυνηγήσουμε το όνειρό μας. Με μια προϋπόθεση όμως, να είμαστε ταπεινοί και να κάνουμε μπόλικη δουλειά».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, 10:47