Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να αναμετρώνται απέναντι στον ΑΟΧ-Κισσαμικό και τον Άρη Αβάτου, αντίστοιχα.

Στον 1ο όμιλο, η Θύελλα Καμαρίου φιλοξενεί τον Ατρόμητο στη Ριζούπολη. Οι Περιστεριώτες αν και έχουν προκριθεί στο συγκεκριμένο ματς θέλουν τη νίκη για την πρωτιά.
Στον 3ο όμιλο, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του ΑΟΧ- Κισσαμικού σε ένα ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση (έχουν προκριθεί και οι δύο ομάδες), ενώ στον 5ο όμιλο ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη Αβάτου, σε ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας για τους γηπεδούχους.
Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με πολλά νέα πρόσωπα στο εν λόγω ματς, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κάνει δοκιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, στον 7ο όμιλο το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς Κέρκυρα και ΟΦΗ θα παλέψουν για ένα εισιτήριο για τους «16», ενώ η Ξάνθη αντιμετωπίζει στον Βόλο τη Νίκη, έχοντας ήδη εξασφαλίσει μια θέση στην επόμενη φάση.

Τέλος, στον 8ο όμιλο, ο Απόλλων Πόντου και η ΑΕΛ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους διεκδικώντας τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:


1ος όμιλος

17:15 Θύελλα Καμαρίου-Ατρόμητος (COSMOTE SPORT 1)

3ος όμιλος
15:30 ΑΟ Χανιά Κισσαμικός -Παναθηναϊκός (COSMOTE SPORT 5)

5ος όμιλος
15:00 Άρης Αβάτου-Ολυμπιακός (COSMOTE SPORT 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

7ος όμιλος
15:00 Νίκη Βόλου-Ξάνθη (COSMOTE SPORT 3)
15:00 Κέρκυρα-ΟΦΗ (COSMOTE SPORT 2)

8ος όμιλος

19:30 Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ (COSMOTE SPORT 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης