Με δύο αναμετρήσεις σε Βόλο και Ηράκλειο ανοίγει η αυλαία (7/01) των αγώνων της φάσης των «16» για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ λίγες ημέρες μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζει στην Κρήτη τον ΟΦΗ (21.30, Cosmote Sport 1) .

Στην αποστολή που αναχώρησε για το Ηράκλειο δεν συμπεριελήφθησαν οι: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Αουγκόστο, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ και Ζαμπά, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο ΟΦΗ θα παραταχθεί χωρίς τους Ναμπί, Σακόρ, αλλά και τον Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι κι ο ΟΦΗ προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα από τον Βόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο (19.30 Cosmote Sport 2), με τον Αλμπέρτο Γκαγέγο να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων. Ο  Βόλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ή τραυματισμών, ενώ ο Ατρόμητος θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Ρισβάνη και Κατράνη.

Αύριο (8/1) θα γίνουν και οι υπόλοιποι αγώνες για τη φάση των «16» που περιλαμβάνουν τα ματς: Καλαμάτα-Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, Ξάνθη-Άρης, Αστέρας Τρίπολης- ΑΕΚ, Παναιτωλικός – Πανιώνιος και Τρίκαλα-Λαμία.

Το πρόγραμμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βόλος – Ατρόμητος (19.30, Cosmote Sport 2 HD)

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (21.30, Cosmote Sport 1 HD).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης