Σε αναβρασμό είναι το κυπριακό ποδόσφαιρο, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για διαφθορά και διαπλοκή στο πρωτάθλημα του νησιού, και η Ομόνοια επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε καταγγελία στην UEFA. Με ανακοίνωσή της τοποθετείται για τις εξελίξεις στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου και ενημερώνει πως είναι έτοιμη να αποστείλει την επιστολή της στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Οι «πράσινοι» επισημαίνουν πως από την ημέρα της συνέντευξης Τύπου του πρόεδρου της ομάδας, Σταύρου Παπασταύρου, ακολούθησαν σωρεία φακέλων από την UEFA, αρκετοί εκ των οποίων αποκαλύφθηκαν αργοπορημένα από την ομοσπονδία της χώρας, βομβιστικές επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, δήλωση του προέδρου της Δημοκρατίας για το μέγεθος της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, διακοπή των πρωταθλημάτων, όπως και συλλήψεις για στημένα παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εφόσον αποδεδειγμένα υπάρχουν τα στοιχεία που καθημερινά αρκετοί αξιωματούχοι της κυβέρνησης και του κυπριακού ποδοσφαίρου ζητάνε σχετικά με διαπλοκή και διαφθορά στο ποδόσφαιρό μας, επιβάλλεται να αξιοποιηθούν από τις Αρχές του Κράτους. Έχουμε τις αμφιβολίες μας αλλά αισιοδοξούμε, καθώς αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να αποδείξει το Κράτος τη βούλησή του για να καθαρίσει τον στάβλο, αλλά και να στείλει το μήνυμα στους πολίτες ότι μπορούν να του εμπιστευθούν επιπλέον στοιχεία που ενδεχομένως να κατέχουν» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κυπριακή ομάδα και συμπλήρωσε:

«Εκτιμούμε πως τώρα είμαστε σε θέση να αποστείλουμε την έκθεσή μας στην UEFA. Από τη συνέντευξη τύπου που παραθέσαμε μέχρι σήμερα σημειώθηκε καταιγίδα σχετικών γεγονότων και συνεπώς ήμασταν υποχρεωμένοι να αναμένουμε τις καθημερινές εξελίξεις ώστε να τις συμπεριλάβουμε και αυτές στην έκθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης