Ο Αμρ Ουάρντα, μετά την εξαιρετική σεζόν του με τη φανέλα της Ανόρθωσης, αναδείχθηκε παίκτης της σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Αιγύπτιος πρώην άσος του ΠΑΟΚ κέρδισε τις περισσότερες ψήφους στη διαδικασία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών του νησιού για τη σεζόν 2021-22.

«Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους, πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος. Σέβομαι πραγματικά τους πάντες, νιώθω καλά σε αυτή τη χώρα, τη νιώθω σαν οικογένεια. Είχα κάποια προβλήματα για να είμαι ειλικρινής όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ, δεν έπαιζα τόσο πολύ και αποφάσισα να φύγω. Όταν είχα πρόταση από την Ανόρθωση είπα εντάξει, νέο κεφάλαιο, θα πάω να απολαύσω το ποδόσφαιρο και τη ζωή και να δουλέψω σκληρά. Ήρθα και είπα από την πρώτη μέρα θα κάνω κάτι εδώ. Τώρα έχω αυτό το βραβείο και είμαι χαρούμενος», δήλωσε μετά την απονομή του βραβείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ ψηφίστηκε και η ενδεκάδα της σεζόν, η οποία αποτελείται από τους:

Δείτε αναλυτικά την εντεκάδα:σε σύστημα 4-4-2): Τερματοφύλακας: Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς (Απόλλων). Αμυνα: Γκόρντον Σίλντενφελντ (Άρης), Βαλεντίν Ρομπέρζ (Απόλλων), Φακούντο Ζαμπάλα (ΑΠΟΕΛ), Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν (Ανόρθωση). Κέντρο: Κωστάκης Αρτυματάς (Ανόρθωση), Κίνγκσλεϊ Σαρφό (ΑΠΟΕΛ), Αμρ Ουάρντα (Ανόρθωση), Ζάιρο Ντα Σίλβα (Πάφος). Επίθεση: Ιβάν Τρισκόφσκι (ΑΕΚ) και Γκιόργκι Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης