Ο πρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας, επεξεργάζεται σενάρια με τα οποία θα επιτευχθεί ο στόχος ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας αλλά και των μικρότερων κατηγοριών. Όπως ανέφερε η ομοσπονδία, ο Κούμας ενημέρωσε σε τηλεδιάσκεψη την εκτελεστική επιτροπή και τους προέδρους των σωματείων Α’ κατηγορίας, καθώς και εκπρόσωπο των μικρών κατηγοριών στη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας, για τις αποφάσεις της UEFA αναφορικά με τη διαχείριση της κατάστασης που προέκυψε με την πανδημία του κορωνοϊού. Σε κάθε περίπτωση καθοριστικής σημασίας είναι οι αποφάσεις και τα μέτρα της κυβέρνησης για περιορισμό του προβλήματος.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία πως η ομοσπονδία επεξεργάζεται συγκεκριμένα σενάρια για ολοκλήρωση των διοργανώσεών της. Επί του παρόντος όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, λόγω της ρευστής κατάστασης που επικρατεί. Τα σενάρια επανέναρξης των πρωταθλημάτων θα προωθηθούν εντός της ημέρας στους προέδρους των σωματείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάσει των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση, πριν τις 12 Απριλίου δεν μπορεί να αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα. Οπότε ένα (αισιόδοξο) σενάριο είναι να στηθεί και πάλι η μπάλα στη σέντρα τη Μεγάλη Εβδομάδα, τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου. Σ’ ένα τέτοιο σενάριο θα πρέπει να ανάψει νωρίτερα πράσινο φως πως επιτρέπονται οι προπονήσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης