Ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι και τυπικά ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Ο 45χρονος πρώην διαιτητής FIFA υπέγραψε το διετές συμβόλαιο συνεργασίας του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σήμερα στην Αθήνα, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ κ. Ευάγγελου Γραμμένου, του υπεύθυνου του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA κ. Μάριου Γεωργίου και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA και UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Ύστερα από τόσα χρόνια διαιτητής σε σημαντικούς αγώνες και την εμπειρία μου στο ασιατικό ποδόσφαιρο, είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ.

Θέλω να μεταφέρω στους Έλληνες διαιτητές όλες τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει και με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας και της UEFA θα δουλέψουμε σκληρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα δουλέψω σκληρά για να βελτιώσουμε τους διαιτητές και ταυτόχρονα θα λειτουργήσουμε με διαφάνεια, γιατί αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό: ότι είμαστε δίκαιοι. Σκοπεύω να οργανώσουμε συνεντεύξεις Τύπου, προκειμένου να δείχνουμε στον κόσμο τι κάνουμε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς εξελίχθηκε η συνέντευξή μου με τους Big 4, στους οποίους εξήγησα το πρόγραμμα και το πλάνο μου και είμαι χαρούμενος που τους άρεσε η πρότασή μου και που θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη αίσθηση για τους διαιτητές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης