Το Euro 2020 μετατέθηκε για το καλοκαίρι του 2021 και οι 20 από τις 24 ομάδες που θα αγωνιστούν στα τελικά είναι γνωστές. Απόψε θα μάθουμε τις υπόλοιπες 4 ομάδες.

Ο πρώτος τελικός των playoff, ανάμεσα στη Γεωργία και τη Βόρεια Μακεδονία, θα ξεκινήσει στις 19:00 στην Τιφλίδα. Οι υπόλοιποι τρεις τελικοί θα αρχίσουν στις 21:45. Στο Μπέλφαστ θα αναμετρηθούν η Βόρεια Ιρλανδία με τη Σλοβακία, στη Βουδαπέστη θα γίνει η αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Ισλανδία και στο Βελιγράδι θα διεξαχθεί ο αγώνας της Σερβίας με τη Σκωτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες των playoff του Euro, Βόρεια Ιρλανδία-Σλοβακία, Ουγγαρία-Ισλανδία και Σερβία-Σκωτία, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Με 0% γκανιότα και ο αγώνας του Ολυμπιακού

Πολλές είναι οι προσφορές του Pamestoixima.gr και για τα σημερινά παιχνίδια της Euroleague. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη με 75-66 στην Αγία Πετρούπολη κατά της Ζενίτ. Απόψε στις 21:00 υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης την Άλμπα Βερολίνου με στόχο να πετύχει μία ακόμα νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Η προσφορά της ημέρας για την Euroleague

Για την Euroleague είναι και η προσφορά της ημέρας από το Pamestoixima.gr. Η τριάδα με ενισχυμένη απόδοση είναι:

·       ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπασκόνια (19:00): Νίκη ΤΣΣΚΑ Μόσχας με χάντικαπ 7,5 πόντων.

·       Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ζαλγκίρις (21:05): Νίκη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

·       Μπαρτσελόνα-Φενερμπαχτσέ (22:00): Over 153,5 πόντοι. 

Με ανανεωμένη πλατφόρμα, γρήγορες αναλήψεις και εύκολη διαδικασία ταυτοποίησης, το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα στους παίκτες το «Βoost Νίκης» και το «Παρά 1», για τα οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, καθώς και ενισχυμένες αποδόσεις στα μεγαλύτερα παιχνίδια.

Μετά το Android App τώρα οι χρήστες iOS μπορούν να κατεβάσουν εδώ την εφαρμογή στο κινητό και το τάμπλετ τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης