Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, δήλωσε ότι η ομάδα του χρειάζεται να διατηρεί καλύτερη αυτοσυγκέντρωση, αφού παραλίγο να παραχωρήσει ισοπαλία στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που έπαιζε με δέκα παίκτες, στην αναμέτρηση (σ.σ. νίκη με 3-2) για το Champions League.

«Ειλικρινά, ένιωσα τον κίνδυνο στα τελευταία λεπτά… Προσπάθησα να συμμετάσχω, να φωνάξω στους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και να προστατεύσω το αποτέλεσμα, γιατί για εμάς, η νίκη ήταν πραγματικά πολύ σημαντική», είπε ο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήταν κρίμα γιατί νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλούς καλούς συνδυασμούς και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες», πρόσθεσε.

«Αλλά στο τέλος όλα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί και για αυτόν τον λόγο, πρέπει να γίνει μεγάλο μάθημα για εμάς ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος».

Στη συνέχεια ο Κόντε αναφέρθηκε στο χαμένο πέναλτι του Χάρι Κέιν στηρίζοντας πλήρως τον παίκτη του: «Μιλάμε για έναν παίκτη που πολύ δύσκολα χάνει πέναλτι. Είναι… δολοφόνος. Νομίζω ότι σήμερα στο τέλος, ήταν πραγματικά πολύ κουρασμένος γιατί έτρεξε πολύ και έπαιξε για την ομάδα. Έπαιξε φανταστικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης