Ερώτηση στην UEFA για το αν η Νάπολι μπορεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Μπάρι για τα εντός έδρας ματς του Champions League θα υποβάλλει ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, αφού επανέλαβε την προηγούμενη κριτική που άσκησε στο ιδιοκτησίας του δήμου, Σαν Πάολο, όπου η Νάπολι υποδέχεται τους αντιπάλους της, επισήμανε πως θα ναυλώσει μέχρι και 1.000 λεωφορεία προκειμένου να μεταφέρουν τους οπαδούς κατά 250 χιλιόμετρα που βρίσκεται το γήπεδο της Μπάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το στάδιο της Νάπολι είναι ένας εφιάλτης» είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Corriere dello Sport» ο Λαουρέντις και συνέχισε: «Ένα τόσο κακό γήπεδο περιορίζει την Νάπολι σε διεθνές επίπεδο. Θα πάρει 2 χρόνια, αλλά σκοπεύω να χτίσω ένα καινούργιο στάδιο κι έτσι κανείς δεν θα μπορεί να μου πει το παραμικρό».

Τα σχόλια του προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του δημάρχου της Νάπολι, Λουίτζι Ντι Ματζίστρις, με τον οποίο οι σχέσεις είναι αρκετά τεταμένες με αφορμή την κριτική του Λαουρέντις για το γήπεδο.

«Ο ισχυρισμός του είναι αδιανόητος και μη πρακτικός», τόνισε ο Ματζίστρις στα ιταλικά ΜΜΕ και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σοβαρό έστω και να σκεφτείς κάτι τέτοιο. Η Νάπολι παίζει και θα συνεχίσει να παίζει στο Σαν Πάολο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης