Τα πυρά του κατά του Παναιγιάλειου εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, που επιτέθηκε και κατά της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Άλιμο.

Το αφεντικό της πατρινής ομάδας φέρθηκε κατά της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά κατά του δημάρχου Κώστα Πελετίδη και του αντιδημάρχου Ανδρέα Αθανασόπουλου, κατηγορώντας τους ότι αν δεν δώσει ο Δήμος παραχωρητήριο μέσα σε μία βδομάδα για το Παμπελοποννησιακό, η Παναχαϊκή δεν θα πάρει αδειοδότηση. Επίσης, κατηγόρησε τον κ. Κώστα Πελετίδη ότι ποτέ δεν έχει πάει σε αγώνα της Παναχαϊκής, ενώ πήγε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΑ την περασμένη Τετάρτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο Κούγιας είπε ότι περιμένει εδώ και ενάμιση χρόνο τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, την Τετάρτη 18/3, αφού δεν έχει ξεχάσει, όπως είπε, ότι…«βιώσαμε στο Αίγιο την απόλυτη ποδοσφαιρική αλητεία. Και προειδοποιώ τον Σπίνουλα, τον Ζανδραβέλη, τον Ουρτάδο, τον Μπουρλάκη, τον Μπούνα να μην τολμήσουν να ξανακάνουν τα νταηλίκια που έκαναν στο Αίγιο! Εμείς θα τους υποδεχθούμε όπως πρέπει, όμως, πολιτισμένα και θα τους τιμωρήσουμε στο γήπεδο» κατέληξε.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης