Επίθεση από άγνωστο δέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, μετά το τέλος του ΔΣ της Football League.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Εύβοιας εξερχόμενος από τα γραφεία της Ένωσης, στην οδό Θεμιστοκλέους, είδε έναν κουκουλοφόρο να τον πλησιάζει και να τον χτυπά με γκλοπ στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο κουκουλοφόρος τράπηκε σε φυγή με μοτοσικλέτα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι νωρίτερα επιχείρησε να χτυπήσει και τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Κεραμιδά.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος και αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη που είναι γιατρός, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Γ. Γεννηματάς» για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάστασή της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, παρά το γεγονός ότι προς στιγμήν είχε χάσει τις αισθήσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση στον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κ. Γ. Στούπα ταχεία ανάρρωση και βρισκόμαστε όλοι δίπλα του».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης