Oι τεχνικοί της Πορτογαλίας και της Ουαλίας, που θα τεθούν αύριο αντιμέτωπες στους ημιτελικούς του EURO 2016 έχουν ένα κοινό: αμφότεροι είχαν θητεία στην Ελλάδα.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, σε ημιτελική φάση οποιασδήποτε μεγάλης διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, η παρουσία του Φερνάντο Σάντος ήταν μακροχρόνια και με πολλούς σταθμούς, αφού εκτός από την εθνική ομάδα από το 2010 έως το 2014 πέρασε από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, ο Κρις Κόουλμαν βρέθηκε στη χώρα μας ένα… σκάρτο εξάμηνο, από τον Ιούλιο του 2011 έως τον Ιανουάριο του 2012, ως τεχνικός της ΑΕΛ.

Αυτό που κανείς δεν γνώριζε και αποκάλυψε σήμερα ο Ουαλός τεχνικός, είναι πως δέχθηκε την πρόταση του Κώστα Πηλαδάκη κατόπιν συμβουλής του Σερ Αλέξ Φέργκιουσον!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οχι, ο θρυλικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι φίλος με τον γνωστό επιχειρηματία και πιθανότατα δεν γνωρίζει που… πέφτει η Λάρισα.

Εντούτοις, μετά από «… μια δύσκολη σεζόν στον πάγκο της Κόβεντρι, κι έπειτα από συμβουλή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πήγα στην Ελλάδα και τη Β’ κατηγορία», όπως δήλωσε σήμερα ο Κόουλμαν εξηγώντας πως η συμβουλή που του έδωσε ο Φέργκιουσον ήταν να δεχτεί την επόμενη πρόταση που θα του γινόταν. « Ηταν εξαιρετική εμπειρία, δούλεψα σκληρά και είδα διαφορετικά την κατάσταση. Η εμπειρία μου στη Λάρισα ήταν σπουδαία» είπε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης