Η Τότεναμ συνεχίζει να κινείται δυναμικά στη μεταγραφική αγορά της Αγγλίας, έχοντας βάλει αυτή τη φορά στο στόχαστρό της δύο παίκτες της Έβερτον: Τον Βραζιλιάνο Ριτσάρλισον και τον Άντονι Γκόρντον, για τους οποίους -όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ- ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση μέσα στην εβδομάδα προς τους «εφοπλιστές», προκειμένου να τους αποκτήσει «πακέτο».

Ο 25χρονος Ριτσάρλισον (11 γκολ και 5 ασίστ πέρσι) είναι ένας απ’ τους παίκτες που παρακολουθούν οι «σπερς» εδώ και χρόνια (απ’ την εποχή που αγωνιζόταν στη Γουότφορντ) με τον Αντόνιο Κόντε να δίνει το «πράσινο φως» για να γίνει άμεσα κίνηση για την απόκτησή του, προκειμένου να αυξήσει τις επιλογές του στην επιθετική γραμμή, πίσω απ’ τους Χάρι Κέιν και Σον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δε Γκόρντον θεωρείται από τα νέα ταλέντα του βρετανικού ποδοσφαίρου και την περασμένη σεζόν μέτρησε 4 γκολ και 3 ασίστ σε 40 αγώνες. Και για τους δύο (όπως επισημαίνουν οι Άγγλοι) η Τότεναμ είναι διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, για να τους αποκτήσει μαζί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης