Οι τραυματισμοί των Ιλκάι Γκουντογκάν, Ρόμπιν Γκόσενς και Αντόνιο Ρούντιγκερ, «πονοκεφαλιάζουν» τον προπονητή της Γερμανίας, Γιοάκιμ Λεβ, εν όψει του αγώνα με την Αγγλία (Τρίτη, 29/06, 19:00, ΑΝΤ1) στο Γουέμπλεϊ για τους «16» του Euro 2020.

Όπως τόνισε ο Γερμανός τεχνικός η παρουσία και των τριών θα ξεκαθαρίσουν την ύστατη ώρα και συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου «ντέρμπι» με τους Άγγλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκιντογκάν έχει ένα χτύπημα στο κεφάλι μετά τον τελευταίο αγώνα του ομίλου με την Ουγγαρία κι ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας τη Δευτέρα (28/06). Ο Γκόσενς και ο Ρούντιγκερ προπονήθηκαν επίσης, όμως είναι εξαντλημένοι από τη λοίμωξη που τους ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

«Και για τους τρεις θα αποφασίσουμε αύριο ανάλογα με την κατάσταση που θα βρίσκονται. Δεν μπορώ να πω τώρα κάτι, θα πρέπει να περιμένω» τόνισε ο Λεβ και πρόσθεσε: «Στα ματς του ομίλου προκριθήκαμε δύσκολα και δεν υπήρχε κάποιο… βραβείο γι’ αυτό πέρα απ’ την ίδια την πρόκριση. Τώρα μπαίνουμε στα ματς χωρίς… αύριο. Πρέπει να πάμε και να νικήσουμε. Δεν χρειάζεται να πιάσεις… συγκλονιστική απόδοση και δεν έχει κάτι να επιδείξεις από πλευράς θεάματος. Πρέπει απλά να νικήσεις».

Η εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει η Γερμανία τα τελευταία χρόνια, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Λεβ. «Είναι μία εντελώς διαφορετική κατάσταση όλο αυτό. Η Αγγλία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Πάντα όλοι οι αγώνες ανάμεσα στη Γερμανία και την Αγγλία ήταν αντικείμενο συζήτησης για πολλά χρόνια. Είναι παιχνίδια που ενδιαφέρουν όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Τώρα πρέπει να πάμε απλά και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Τίποτε άλλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης